Assistent-accountant (oud)

Is dienstverlening aan de automotive-sector iets voor jou?

New Vision Groep is ‘hofleverancier’ van de automotive-sector; een sector die volop in beweging is en voor volop beweging zorgt. Onze klanten zijn in belangrijke mate autobedrijven door het hele land. We zijn specialist in deze branche en worden als zodanig ook erkend. We kennen die branche dan ook van binnen en van buiten. Maar we bedienen natuurlijk ook klanten in andere branches.

De diensten die we leveren omvatten het hele spectrum van de administratief-zakelijke dienstverlening. De kleinere ondernemingen ondersteunen we bij het afsluiten van de administratie en we stellen de jaarrekeningen samen. Daarnaast adviseren we de ondernemer in bedrijfs­economische, fiscale en juridische zaken en op het gebied van automatisering. En bij onze middelgrote en grote klanten is accountantscontrole ook onderdeel van het werk. En dat alles op kwalitatief hoog niveau.

Is werken bij de New Vision Groep iets voor jou?

De New Vision Groep is gevestigd in Culemborg en Berkel en Rodenrijs en werkt voor klanten in heel Nederland.

Natuurlijk moet je als assistent een goed gevoel voor cijfers hebben. Maar als je ondernemingen verder wilt helpen, is het belangrijker het verhaal áchter de cijfers te ontrafelen. Daarom moet je naast cijfermatig inzicht, een heel goed analytisch vermogen hebben. En je werkt met en voor mensen. Een open en geïnteresseerde houding is daarom in onze markt een vereiste voor een goede dienstverlening aan onze klanten.

Een flexibele instelling is ook noodzakelijk. Je komt namelijk bij allerlei bedrijven over de vloer en je krijgt met totaal verschillende mensen te maken. Onze klanten zitten in heel Nederland, dus reistijd zou geen bezwaar moeten zijn om de klanten goed te bedienen. En tot slot is ons werk teamwerk. Samen als een team staan wij onze klanten terzijde.

ASSISTENT M/V

Wij zoeken voor onze samenstelpraktijk per direct een assistent bij voorkeur met 1 tot 2 jaar relevante werkervaring, maar ook starters komen in aanmerking. Eigenschappen als accuraat, flexibel, communicatief, teamspeler, analytisch, ambitieus en een kritische instelling zijn je op het lijf geschreven. Je hebt (enige) ervaring opgedaan met samenstellingswerkzaamheden. En natuurlijk heb je affiniteit met het maken van rapporten met een rapportgenerator.

Wij zoeken een assistent die met name op samenstelopdrachten zal werken en soms ook kan ondersteunen bij controleopdrachten en ons daarnaast assisteert bij het maken van SBR-stukken.

Ervaring met UNIT4 Auditor (content Cygnus Atratus), UNIT4 Audition en Twinfield is een pre.

Studeer je voor accountant (Nyenrode/HBO AC/Markus Verbeek etc.) en lijkt de automotive-sector iets voor jou, dan komen we graag in contact met jou.

Contactpersoon voor deze vacature is Gregor Kruijssen, bereikbaar onder 088 – 04 04 010 of via g.kruijssen@newvisiongroep.nl .